v/ Vendsyssel Historiske Museum

at opleve bier sammen

Honning is

3 pasteuriserede æggeblommer75 g honning4 dl piskefløde Æggeblommerne piskes skummende med honningen. Den stiftpiskede fløde vendes i. Der kan tilsættes fyld i form af 50 g hakkede nødder og 50 g hakket chokolade, men det er op til ens egen smag. Fryses på ismaskine. Hvis man ikke har en ismaskine,…

Sennep- og honningdressing

4 spsk Dijon sennep4 spsk dansk honningkrydderier efter eget valg3 tsk salt3 dl jomfruolivenolie Pisk alle ingredienserne sammen i en skål. Dressingen kan opbevares i køleskab. Honningen giver dressingen en god og let krydret smag, alt afhængig af, hvilken honning der bruges.

Det lille forårseftersyn

Kære alle! Det lille forårseftersyn lørdag den 28. marts er aflyst på grund for risiko for spredning af coronavirus. Jeg har selv foretaget det lille forårseftersyn i dag! Alle 13 familier har overlevet vinteren på bedste vis og alle er kraftige familier. Familierne har alle mindst 2 fodertavler og det…

Vi har en ny hjemmeside

I bilauget har vi længe haft et ønske om at have en hjemmeside der når ud til alle. Vi vil gerne opnå, at flere hører om bierne i Vendsyssel Museets Landbrugsmuseum, at flere lærer om og er opmærksomme på bier og insekter i det hele taget. Vi vil gerne dele…