v/ Vendsyssel Historiske Museum

at opleve bier sammen

Nyhedsbrev, forår 2022

 Så er det ved at være tid, hvor vi skal i gang i bierne igen. Vejret har været rigtig godt, og alle foreningens bier har overlevet vinteren, de flyver lystigt.  Vi skal i gang med arbejdet!

Bigården åbner lørdag d. 30.-4. 2022. Det bliver rart at kunne mødes igen, at få inspiration til arbejdet i sin egen bigård og en snak om, hvordan det går i hinandens bigårde.  Vi mødes kl 10.00, hvor der er kaffe og rundstykker. Herefter skal vi i gang med det store forårseftersyn, hvis vejret er, så vi kan komme i bierne. Vi håber at se rigtig mange af jer.

Allerede fire uger efter åbningen af bigården skal der slynges honning til Vrejlev klostermarked. Vi håber på at vejret og bierne arter sig, så det bliver muligt at plukke lidt tavler til salg af nyslynget honning. Men vi har brug for hjælp fra jer medlemmer. Vi er i øjeblikket kun fire bestyrelsesmedlemmer, og vi kan ikke alene løfte de opgaver der skal løses i forbindelse med arbejdet.  Så vi vil gerne se nogle af jer til slyngning fredag d. 27. maj. Vi kan aftale tidspunkter når vi mødes til åbning af bigården eller til biaften.

Husk generalforsamling i landsforeningen fredag d. 29. 4. 2022. kl. 18.00 på Mønsted kro. Tilmelding til Bent Aarup på tlf. 60664872 eller mail: bent@lintrup.dk . Jeg forventer at det kan blive en spændende aften for vores landsforening. Jeg har stadig pladser i bilen, så ring, hvis i vil med mig. Tlf: 61271349.

På bestyrelsens vegne

Mie Blom, Oldermand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait