v/ Vendsyssel Historiske Museum

at opleve bier sammen

Nyhedsbrev marts 2021

Kære medlemmerSå nærmer tiden sig hvor aktiviteterne i bigården starter op igen. Bestyrelsen har brugt vinteren på at få etableret et nyt kursus koncept. Carina underviser på den teoretisk del, der foregår via internettet. Det er spændende, hvordan undervisningen bliver modtaget, og hvordan den vil fungere. Som medlem af bilauget kan man deltage i kurset ved at melde sig på hos Carina på info@bilauget-mosbjerg.dk.  Kurset er gratis for medlemmer.

Og så starter forårets aktiviteter så småt op igen for kursister og medlemmer. Det er længe siden, vi har haft mulighed for at samles i bigården, men med de nye forsamlingsregler er det muligt, at vi mødes op til 25 personer ved udendørs aktiviteter. Vi har ikke forventning om at antallet af medlemmer og kursister vil være flere, så vi glæder os til at se dem af jer der har mulighed og lyst til at være med d. 27.marts til det lille forårseftersyn og til opstart af kursus. Og fra d. 24. april kan vi forhåbentlig åbne bigården sammen. Vi glæder os så meget til igen at kunne være sammen mandag aften, med hygge og snak om biavl.

Med hensyn til generalforsamlingen, har det igen været nødvendig med en udsættelse. Vi håber på yderligere oplukning, så vi kan finde en ny dato her i foråret.

Vi er meget opmærksomme på corona-restriktionerne og overholder dem.På bestyrelsens vegne

Mie Blom, oldermand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait