v/ Vendsyssel Historiske Museum

at opleve bier sammen

Ristede mandler med honning og salt

En nem lille snack.

  • 600 g mandler
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk vand
  • 1 tsk salt

Mandlerne ristes på en tør og varm stegepande. Rør rundt i dem. De er færdige, når det begynder at dufte ligesom brandte mandler.

Opløs honning i vand og hæld det i den varme stegepande. Pas på, det koger op! Drys salt over og rør godt igennem.

Hæld det hele ud på bagepapir eller boljesnet hvis du har. Sørg for at mandlerne kun ligger i et lag og ikke i for store klumper.

Lad det køle af.

Jeg kan godt lide denne variant af mandler, fordi opkoget i vand gør, at de ikke bliver stenhårde. Men smagen er der!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait