v/ Vendsyssel Historiske Museum

at opleve bier sammen

Hurtig mjød

Til de utålmodige:

  • ½ l vand
  • 1 skefuld humle
  • 1 g frisk ingefær
  • 1 stang kanel
  • 25 nelliker
  • 1 dl honning
  • 1 pilsner
  • 1 guldøl
  • 1 porter

Vand koges og krydderier kommes i. Fortsæt med at koge i 10 minutter og filtrer væsken.

Derefter tilsættes 1 dl honning og der røres godt rundt i væsken så honningen opløses.

Dernæst afkøles væsken hvorefter der tilsættes 1 pilsner, 1 guldøl og 1 porter.

Mjøden smager dejlig krydret og kan eksempelvis erstatte gløggen ved juletid. Muligvis kan drikken ikke kaldes rigtig mjød, men virkingen skulle være overbevisende nok

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait